Waarom het wiel opnieuw uitvinden ?

Snel aan de slag kunnen, dat wil iedereen. Management, engineer,en opdrachtgever. Bij het inzetten van technieken en tools die binnen uw bedrijf nieuw zijn, (bijvoorbeeld C++/OO/Design patterns/WinCE/Win32), kan veel tijd verloren gaan door een steile leercurve. Erger dan fouten maken, is het inslaan van een compleet verkeerde richting, alle besteede tijd is dan verloren. Als de juiste weg gevonden is, is dat dan de juiste of beste ? U weet het mischien niet zeker zonder een second opinion van een expert. Ik kan u die second opinion geven na een korte evaluatie van uw plannen of bestaande project. Na oplevering van de bevindingen, kan ik desgewenst een voorstel doen voor verbetering.

On the Job
Met een expert in deze onderwerpen op de werkvloer gaat het werk van de eerste dag in de goede richting. Informatie wordt overgedragen naar behoefte en direct wanneer nodig. De mate van diepgang in de materie kan continu afgestemd worden op de behoefte van uw personeel. Er wordt op deze wijze veel meer informatie overgedragen, op een manier die blijft hangen, aangezien de informatie als belangrijk wordt ervaren waneer die nodig is. Deze werkwijze is me al meermaals goed bevallen. Natuurlijk ben ik in deze opzet ook meewerkend teamlid, in welke rol dan ook.

Cursus
Desgewenst kan ik in overleg cursus op maat verzorgen. Eventueel door gebruik te maken van mijn netwerk van experts op diverse gebieden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.